La vocació del Pacte Nacional per a una Societat Digital és la d’incloure a tots als agents de la societat civil i de l’Administració que vulguin participar-hi, amb l’objectiu de definir, conjuntament, quin ha de ser el full de ruta per a la digitalització de la societat catalana.

Per aquesta raó, qualsevol entitat podrà participar en un o més dels 5 Grups de Treball que siguin del seu interès per col·laborar en el debat i definició d’aquest full de ruta.

Per a canalitzar la participació, cada Grup de Treball crearà grups focals de suport per recollir propostes, debatre línies de treball, aprofitar el coneixement dels seus membres i recollir iniciatives vinculades a la digitalització de la societat catalana (veure Model de Governança).

Per tal de poder participar al pacte, cal completar el formulari en aquesta mateixa pàgina, que serà tramès als ens coordinador(s) dels Grups de Treball. Seguidament, es rebrà resposta amb tot el detall del format de participació proposat (sessió presencial, espai de participació on-line) i els materials vinculats.

Inicialment, la participació s’obre a totes aquelles entitats que tinguin interès en participar (administracions, empreses, fundacions, associacions, etc.). La participació més amplia de la ciutadania, a títol personal, s’articularà a partir del mes de març.