D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 14 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que la complementació del present formulari comporta la inclusió de les dades de caràcter personal que s’hi contenen en el fitxer de Subscriptors de Blogs i Relacions institucionals l’entitat responsable del qual és el Consorci Administració Oberta de Catalunya.
Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l’Àrea d’Organització del Consorci AOC, mitjançant el procediment de tramitació electrònica, emplenant els formularis corresponents, disponibles a la seu electrònica del Consorci AOC, https://www.seu.cat/consorciaoc, o presentant la sol·licitud, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, a les oficines del Consorci AOC, c. Tànger, 98, planta baixa, 22@ Edifici Interface, 08018 Barcelona.
Tanmateix us comuniquem que si el grup de treball en el que participeu és coordinat per alguna altra de les Entitats signatàries del referit Pacte Nacional, les dades s’obtenen amb destí a dita Entitat, que és la que coordinarà i gestionarà el Grup de treball al que pertanyeu. En conseqüència si ompliu el present formulari esteu consentint dita comunicació de dades.